Два дни планинско рали "Орешец" - 24 Ноември 2012 - ВИДИНСКИ НОВИНИ
Главна ВИДИНСКИ НОВИНИ
Регистрация

Вход

Добре дошли Гост | RSSВторник, 27.06.2017, 12:17
Сайт меню

Вход във форума

Търси

Календар

Архив на записите

Главна » 2012 » Ноември » 24 » Два дни планинско рали "Орешец"
09:37
Два дни планинско рали "Орешец"
   Днес и утра на територията на РУП-Белоградчик ще бъде проведено планинско рали "Орешец 2012” с участието на около 40 състезателни автомобила, съобщават от Областната дирекция на МВР - Видин. Мероприятието ще бъде проведено в участъка от с. Гара Орешец до гр. Белоградчик. Стартът е след с. Гара Орешец, преминава през местността "Столове”, а финалът е преди гр.Белоградчик, като тренировките и състезателните бягания ще бъдат само в тази посока. Дължината от старта до финала е около 5.5 км. Днес ще се проведе тренировка на участниците, като състезателите ще извършат по три тренировъчни преминавания на трасето за време.
    Трасето на пътя в участъка от старта до финала ще бъде забранено за движение на всички ППС, животни и пешеходци от 11.30 часа до приключване на мероприятието (предполагаемо време около 17 часа).
    Алтернативни маршрути за придвижване от с. Гара Орешец до гр.Белоградчик са: с. Гара Орешец - с. Медовница - с. Ружинци - с. Извос - гр. Белоградчик; с. Гара Орешец - с. Яньовец-с. Върбовчец - с. Фалковец - с. Извос - гр. Белоградчик; - с. Гара Орешец - с. Медовница - с. Бела-с. Гранитово - гр. Белоградчик.
    Придвижването от гр. Белоградчик до с. Гара Орешец може да се извърши по обратните маршрути.
    От Областната дирекция на МВР предупреждават, че във връзка с провеждането на мероприятието любителите на автомобилния спорт, гражданите и гостите на областта е необходимо да спазват определени правила за своята безопасност. Трасето, по което ще се проведе скоростният етап, ще бъде затворено за движение на всякакъв вид ППС и пешеходци 60 минути преди преминаване на първия състезателен автомобил.
   10 минути след затваряне на трасето за движение започват да преминават скоростно автомобили на организатора и тогава всички зрители на ралито трябва да се пазят. Зрителите трябва да изберат места за наблюдение на безопасно разстояние – най-малко 2.5 метра от трасето. Забранено е заставането на места от външната и вътрешната страна на завоите, като и местнето от едно място на друго. Не трябва да се пресича трасето. Да не се напускат местата си преди да е преминал специалният автомобил на охраната за закриване на скоростния етап (автомобилът по сигурността), защото може да има закъснели автомобили. Трябва да се спазват указанията на охраната и да не се оставят без надзор деца.
   ВН
Преглеждания: 478 | Добавено от: Kolev
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2017Безплатен уеб хостинг - oVo